Berichten


Scoutrock

30 september openden wij het festival Scoutrock. Wat een geweldige show en een geweldig publiek. We zien jullie snel weer op de Bamisfeesten! Wij bedanken Martijn Fincke voor de fotografie. Bekijk de rest van de foto's in onze galerij.


‘When I’m sad he comes to me

with a thousand smiles

he gives to me free’

 

Even na middernacht is onze goede vriend en vader van onze gitarist Max, Jan-Peter van Rijs overleden. We zijn intens verdrietig. Jan-Peter was vanaf het allereerste begin enorm betrokken bij The Brightt. Als bandfotograaf, ontwerper, vormgever en chauffeur zette hij zich altijd ten volle in voor de band, met als doel ons naar een hoger niveau te helpen. Bij elk optreden was hij erbij.

We gaan hem zo ontzettend missen...

 

Wij wensen Lucia, Lotte, Max en verdere familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd,

 

 

The Brightt - 01/10/2017


Not For Me Videoclip

De officiële videoclip van 'Not for Me', opgenomen bij de EP release in De Pit / Podium in Terneuzen, is nu uit!

Thanks BRUUT collective, Re-amp Studios & Sjaak Moens Logistics

Stream 'Evidence': fanlink.to/thebrighttevidence

 


Nieuwe samenstelling

Met gemengde gevoelens laten we jullie weten dat de samenstelling van The Brightt gewijzigd is. Vanaf heden gaat The Brightt verder met toetsenist Niels, zangeres Fransien, drummer Mick, gitarist Max en basgitarist Loekas en nemen we afscheid van zangeres Kayleigh en gitarist Stan. We hebben twee mooie jaren met z’n zevenen mogen beleven, mooie prijzen behaald en een prachtige EP gemaakt, waar we zeer trots op zijn. We zijn er ook zeker van overtuigd dat jullie op muzikaal gebied vast nog van hen zullen gaan horen.

 

Hun vertrek betekent niet het einde van The Brightt. We zijn hard aan het werk om een nieuw product neer te kunnen zetten, inclusief nieuwe EP, single en videoclip. Dankzij Pop Aan Zee hebben we een coach mogen kiezen, die ons de komende tijd gaat begeleiden. We weten zeker een goede keus gemaakt te hebben met Xander Vrienten. We hebben al een aantal ontmoetingen met hem gehad en die beloven veel goeds. We houden jullie op de hoogte!

 

We zien jullie graag aanstaande zaterdag op Scoutrock!

 

The Brightt - 28/09/2017


Jonge Wolven op de Gentse Feesten

Met trots mogen we aankondigen dat we zijn geselecteerd voor de Jonge Wolven. Op 20 juli van 19.30 tot 20.30 mogen wij gaan strijden voor deze prijs op het Baudelohof tijdens de Gentse Feesten. Wees erbij!


Middelburg

8 Juli speelden wij maar liefst twee keer in Middelburg. We mochten spelen op het Abdij plein namens het

Zeeuws open huis en het 2 jarige jubileum van Robuust op de markt. Wat een geweldige stad en wat een tof publiek! We hebben erg van Middelburg genoten.


Metropolis festival Rotterdam

Zondag 2 juli speelden wij op de talent stage van Metropolis Festival Rotterdam. Wat een geweldig publiek. Dank aan iedereen die ons is komen supporteren!


Graauwrock, Klomppop, Geuzenfeesten, Rock on the Kiosk en Cuisine Machine

Het festivalseizoen is dit jaar voor ons keihard van start gegaan met deze toffe festivals! Voor meer informatie over de andere festivals waar wij dit seizoen spelen kan je terecht in onze agenda!


Zeeuwse Belofte 2017

Wij zijn blij dat we de titel 'Zeeuwse Belofte 2017' hebben gewonnen. We willen graag iedereen bedanken die ons is komen aanmoedigen en we zullen deze belofte zeker waarmaken. Lees het verslag op 3 voor 12 Zeeland.


GANZENPOP

Koningsdag vieren wij ook dit jaar samen met jullie. We spelen op Ganzenpop in Goes van 14.00 tot 14.45 uur! Kom het zeker checken dan bouwen we er weer een mooi feestje van!


STAYLAND

Stayland was weer een toffe show aan iedereen bedankt die is komen kijken en hopelijk tot volgend jaar! De mooie fotografie komt van Henk van de Haar!


STAYLAND

Op 21 april staan we op Stayland Festival in Terneuzen! We spelen van 20.00 tot 21.00 en het beloofd een mooie show te worden! wees erbij.
Dijkrock

Op 14 april stonden we op dijkrock! Het was een geweldige avond een mooi verdiende 2e plek. We bedanken iedereen die is komen kijken en het was een top avond!


EP RELEASE DE PIT

Bedankt aan iedereen die is komen kijken!

Wij willen iedereen bedanken die op 24 maart in de pit aanwezig was voor het samen release van onze debuut EP EVIDENCE. Het was een topfeest en wij hebben er erg van genoten. Ook willen we graag nog bedanken: de sponsoren, De Pit, Laura de presentatrice, Creatif Mindz, onze geluidsman Jelle Baart, Kasper Mols, Henk van de Haar en de commissie die dit mogelijk heeft gemaakt. We hopen natuurlijk dat jullie genieten van de EP en we gaan er weer hard tegenaan dit seizoen. Voor meer info kun je bij de agenda terecht.


EP RELEASE

Op vrijdag 24 maart presenteren we in de Pit in Terneuzen onze debuut EP. Wees erbij! Houd de site en de Facebook in de gaten voor verdere informatie. Bij deze bedanken we alvast alle sponsoren door wie dit mede mogelijk is gemaakt.


EP RELEASE

Op vrijdag 24 maart presenteren we in de Pit in Terneuzen onze debuut EP. Wees erbij! Houd de site en de Facebook in de gaten voor verdere informatie.


The Brightt

Om juridische redenen zijn we genoodzaakt onze naam te wijzigen naar 'The Brightt'. Onze Facebook en e-mail ondergaan dezelfde verandering. Vanaf nu bestaan we onder de naam The Brightt maar op het gehoor geen verschil dus!


Zeeuwse belofte bevrijdingsfestival

Met trots kondigen we bij deze aan dat The Brightt mag gaan strijden op het podium van Zeeuwse Belofte op bevrijdingsfestival op 5 mei. Natuurlijk hopen wij jullie daar weer te zien! Steenworp 2017

Wat hebben we weer een super show gehad. Bedankt aan Steenworp en iedereen die is komen kijken. We zijn trots op alle deelnemers en feliciteren naast Undercover Rhythms ook de publiekswinnaar Smash. We wensen Undercover Rhythms alvast veel succes in de finale. Ook bedanken we Henk van de Haar voor de mooie foto's. 


Gastoptreden Steenworp

Zaterdag 11 februari mogen wij de voorronde van Steenworp afsluiten. Het zal gegarandeerd een avond vol nieuw talent zijn, wees erbij!

 Graauwrock 2017

Graauwrock

Vorig jaar waren wij de trotse winnaars van The Road To Graauwrock en hierdoor mochten we op Graauwrock spelen. Dit jaar staan wij wederom op het programma, onder andere met Lucas Hamming en Daredevils op 25 mei. Be there!Primitiv

15 januari om 17:00 spelen wij op Primitiv in Axel. Hopelijk zien wij jullie daar weer!


ScheldeTheater

Dit jaar zijn we weer goed van start gegaan op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Terneuzen!