Berichten


Een gelukkig 2017

Nu we ons laatste optreden van 2016 achter de rug hebben, is het de hoogste tijd om iedereen te bedanken die ons heeft gesteund dit jaar! Met name bijvoorbeeld Steenworp Zeeuws-Vlaanderen, want zonder Steenworp hadden we nooit gestaan waar we nu staan. Ook natuurlijk dank aan alle fans, onze ouders, Jelle, Harald, en andere betrokkenen. We wensen iedereen een voorspoedig, gezond, en bovenal muzikaal 2017 toe!


's Lands Welvaren

Ons laatste optreden van 2016 was gaaf we hebben er erg van genoten en willen iedereen bedanken die is komen kijken.


's Lands Welvaren

Een mooi stukje over ons komende optreden bij 's Lands Welvaren te Aardenburg dinsdag 27 december. Wees erbij!


Scheldetheater BO2

Een kleine impressie van de soundcheck en ons optreden tijdens het BO2 event in het Scheldetheater 18 november.


Studio

Afgelopen weekend (12 en 13 november) zijn we de studio van Re-amp ingedoken om de nummers voor onze aankomende eerste EP op te nemen!


Scheldetheater

Een tof stukje geschreven in verband met het optreden bij het BO2-event in het Scheldetheater 18 november.


Herfstfeesten

Zondag 6 november hebben we een top optreden gehad op de Herfstfeesten bij café de Griete. De opkomst was geweldig en we hebben genoten van het toffe publiek. We willen graag iedereen bedanken die is komen kijken!


Bamisfeesten

Bij deze een compilatie van ons optreden op de Bamis Feesten.


HaringPop

Supertoffe avond gehad gisteren in 'T Harinkje, mede dankzij het enthousiasme en de inzet van Francois Oosterling en Yaow Events! Ook dank aan iedereen die is komen kijken, tot een volgende editie!

Foto: Fotobiervliet.nl


HaringPop

Vrijdag 30 september spelen wij op HaringPop bij Café 't Harinkje in Biervliet, met aansluitend een dj-set van De Dronken Tatta's!


Du Commerce


Du Commerce Terneuzen

Zondag 18 september spelen we om 16:00 in Café Du Commerce tijdens de kermis in Terneuzen. 


Kermis Sas van Gent

4 september spelen we in Café de Rijnvaart tijdens de kermis van Sas van Gent. Wees erbij!


Omroep zeeland

Onlangs zijn wij voor het programma 'De Zeeuwse Top 40' geïnterviewd door Omroep Zeeland. Woensdagavond 7 september op televisie!


Potatolands 2016

We hebben een topoptreden gehad op Potatolands in Axel. We willen graag alle toeschouwers, organisatoren en geluidstechnici bedanken!


Potatolands 2016

Op 27 augustus 2016 staan wij om 20.00 uur op Potatolands Festival in Axel! Voor meer informatie over het festival klik op de afbeelding. We kijken er naar uit om hier op te treden en hopen jullie allemaal te zien!Boekweitfeesten

Zondag 21 augustus vullen wij heel de middag het Dorpsplein in Zuiddorpe tijdens de Boekweitfeesten. Be There!Kaaipop 2016

We hebben met volle teugen genoten van ons optreden bij Kaaipop, hopelijk vonden jullie het net zo leuks als wij! Voor degenen die het gemist hebben, zie hier een vette compilatie!


La Porte d' Or

Op 14 augustus spelen wij om 17.00 uur bij

La Porte d'Or. Mis het niet!September

In de maand september spelen we net als augustus ieder weekend. We hopen jullie natuurlijk bij deze optredens te zien!


Kaaipop 2016

Wij hebben genoten van een mooi optreden op een prachtige locatie met een tof publiek en super geluid. Wij willen graag iedereen bedanken die is gekomen en ons heeft geholpen.


Weitjerock 2016


Weitjerock

Zaterdag 30 juli is het zo ver! We spelen van 12.30 tot 12.55 op Stage 2 van Weitjerock. Voor meer informatie over Weitjerock klik op de afbeelding. Be there!Augustus

In de maand augustus zijn wij elk weekend te zien. We spelen op Kaaipop, bij La Porte d'Or, op de Boekweitfeesten en op Potatolands. Natuurlijk hopen wij jou bij een van deze optredens te zien!


Kaaipop

Wij zijn blij om aan te kondigen dat we ook op Kaaipop te zien zijn. We spelen tijdens de Visserijfeesten bij The Bounty op 5 augustus om 21.00 uur.Geweldig weekend

Geweldig weekend achter de rug met twee spetterende optredens bij Café 't Karrewiel en Strandcafé de Groese Duintjes. Wij willen graag iedereen bedanken die is komen kijken!Jong talent

Wij bedanken WeitjeRock en Steenworp dat ze ons de kans geven om op zaterdag 30 juli te spelen op WeitjeRock.Weitjerock 2016

Wij zijn hartstikke trots om te mogen aankondigen dat we dit jaar op Weitjerock spelen! Wij hopen jou daar natuurlijk ook te zien. Mis het niet!


Café - Bar de Klaroen

Wij spelen 27 mei om 22:00 in De Klaroen in Kloosterzande, zorg dat je erbij bent!VESTROCK RALLY

Wij willen iedereen die is komen kijken en op ons gestemd heeft bedanken. Ondanks het slechte weer was het een zeer geslaagde avond. Wij feliciteren de winnaars van de Rally en wensen hen veel succes en plezier op Vestrock.

Ook bedanken wij Henk van de Haar voor de mooie foto's!


Vestrock Rally

Zaterdag 14 mei spelen wij in Hulst om een plekje te veroveren op Vestrock. Hierbij hebben we, omdat publieksstemmen van belang zijn, zeker jullie hulp nodig! Zorg dus dat je er bij bent!


Hemelpop 2016


Winnaars The Road to GraauwRock

Het is moeilijk te bevatten, maar we zijn ook de winnaars van The Road to GraauwRock!
Het is moeilijk te bevatten, maar we zijn ook de winnaars van The Road to GraauwRock!

The Road to Graauwrock 2016


Steenworp 2016

Alle supporters bij de finale van Steenworp bedankt!


Winnaars van Steenworp 2016

Steenworp 2016

Wij zijn de winnaars van Steenworp 2016!

 


Hemelpop

5 mei staan wij op Hemelpop in Axel, tot dan!